Një djalë i ri nga Maqedonia është mbytur dje rreth orës 18:00 në plazhin Utjeha afër Barit, në Mal të Zi.

Sipas informacioneve të mediave malazeze, i riu 22-vjeçar ka mbërritur dje në gjirin mes Tivarit dhe Ulqinit, ku është dashur të punonte në sezonë, me ç’rast ka shfrytëzuar dhe plazhin.

Pas nxjerrjes së trupit është vërejtur se ai nuk ka pasur shenja dhune.

Sipas autoriteteve duhet të përcaktohet zyrtarisht shkaku i vdekjes, ndërsa prokurori do të urdhërojë autopsinë.