Për startimin dhe zhvillimin e biznesit tuaj së pari ju duhet një lokal, e kur kërkoni për një lokal dëshironi të ketë sipërfaqe të madhe e gjithashtu lokacion të mirë, ku bëhen lidhje të shpejta me rrugë të tjera e gjithashtu ka qarkullim të njerëzve.

Një lokal të tillë tani mund ta gjeni me qira në Prishtinë.

Gjithçka që duhet të dini rreth lokalit me qira

Ky lokal gjendet në Prishtinë më konkretisht “te qafa” dhe ka sipërfaqe 185m2 e po ashtu bodrumin me po të njejtën sipërfaqe.

Është shumë i përshtatshëm për çfarëdo lloj biznes dhe qiraja mujore e këtij lokali është 1,500 euro.

LOKALI ME QIRA

Përdhesa 185m2

Bodrumi 185m2

Shëtitja virtuale 3D

 

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.te: 048 90 90 90