Ideale do të ishte një banesë me hapësirë të mjaftueshme, dhoma të mëdha, pamje të mirë e mbi të gjitha pjesë e blloqeve dhe objekteve më moderne në qytet.

Një të tillë mund ta gjeni përmes Telegrafi Real Estate, që është partneri më i besueshëm për të gjetur patundshmërinë që u duhet në këtë rast banesën.

Gjithçka që duhet të dini rreth banesës në shitje

Kjo banesë është pjesë Dukagjini Residence, një objekt me arkitekturë moderne, siguri të plotë, profesionalizëm dhe gjithçka tjetër për të jetuar siç duhet.

Lokacioni i saj është tejet i përshtatshëm në lagjen Lakrishtë, më saktësisht në rrugën Xhevdet Doda. Ju do ta keni shumë lehtë jo vetëm qasjen në qendër të qytetit por edhe me qytetet e tjera.

BANESA NË SHITJE:

  • 106.06 m2
  • 1 Kuzhinë
  • 1 Dhomë ndeje
  • 2 Dhoma gjumi
  • 2 Banjo
  • 1 Depo
  • 2 Ballkone

Kjo banesë ka gjithçka që ju duhet dhe shumë më tepër, nëse jeni të interesuar dhe në kërkim të një banese, kjo është e duhura për ju.

VIDEO E BANESËS NË SHITJE

Kontakti

Rezidenca Real Estate

Tel: +38348232888