LAJMI I FUNDIT:

​Përse është mirë të pini shejk?

​Përse është mirë të pini shejk?

Kur përgatitni shejk, ju nuk keni nevojë të vraponi drejtë sirtarëve të kuzhinës për të kërkuar më shumë ushqim.

Reklama

Përderisa akulloret dhe frutat e ngrira sjellin një numër jo shumë të madh përfitimesh ushqimore, juve ju nevojitet proteina për t’ju ndihmuar të mbani një shëndet të pasur.

Pemët, perimet, frutat e thata, farat e ndryshme dhe  tërshëra, mund t’ju ndihmojnë të krijoni varietete të ndryshme të shejkëve, të cilat janë shumë të shijshme dhe të pasura me proteinat që ju nevojiten, shkruan kp.

Përbërësit e këtyre pijeve që mund t’i  zgjidhni  me shumë kujdes,  janë të përbëra nga lëndë ushqyese që ndihmojnë në ngritjen e nivelit të energjisë , luftimin e sëmundjeve si dhe nuk kanë kalori në sasi të mëdha.

Shejkët mund të përgatiten nga format më të ndryshme, varësisht nga preferenca juaj, ndërsa e zëvendësojnë një vakt dhe ju ndihmojnë të ndjeheni të shëndetshëm dhe plot vitamina.