Sipas një raporti të ri nga The Daily Mail, aktori 56-vjeçar, Johnny Depp, u nda kohët e fundit nga e dashura e tij ruse, Polina Glen, dhe ajo ka ikur nga Shtetet e Bashkuara dhe është rikthyer në atdheun e saj.

Megjithëse marrëdhënia e tyre u zbulua së pari në fillim të këtij viti, të dy ata kanë qenë së bashku shumë më gjatë dhe madje kishin duke menduar edhe për martesë.Por, burimet pranë tashmë ish-çiftit thonë se nuk ka martesë në të ardhmen e tyre.”Polina e urrente vëmendjen që marrëdhënia i sillte asaj dhe e bëri atë të frikshme.

Tani ajo mban kokën poshtë në Rusi dhe i tha Johnnyt se planet për t’u martuar ishin çmenduri,” thonë burimet për Wonderwall.Valltarja raportohet të ketë thënë para disa javësh se Depp kërkoi të takonte babanë e saj Genadi dhe nënën e saj veterinare Irina – e cila është katër vjet më e re se ai.

“Me gjithë pohimet se Polina ishte me Johnny vetëm për shkak të famës së tij, ajo e mbante kokën poshtë ndërsa jetonte me të, duke shkuar në punën e saj të koreografisë së vallëzimit dhe pastaj përsëri në shtëpinë e tij,” tha një burim i revistës.Sidoqoftë, ishte “niveli i tij i famshëm” i çiftuar me “betejën e tij të vazhdueshme” me ish-gruan Amber Heard që “u rrit shumë për të”.

“Johnny është shpërqendruar nga mosmarrëveshja e tij me Amber dhe ajo nuk mendoi se ishte koha e duhur që ata të mos jetë të përkushtuar për asgjë,” thonë burimet.

Ndryshe, valltarja ka postuar në Instagram disa herë gjatë javës së kaluar, duke e etiketuar vendndodhjen e saj në Rusi.