Një person është arrestuar në Gjakovë, nën dyshimin se i njejti ka kryer veprën penale-vjedhje.

Gjatë arrestimit, i dyshuari ka qenë agresiv dhe ka bërë rezistencë aktive duke i sulmuar zyrtarët policorë, të cilët kanë pësuar lëndime trupore.

Me vendim të prokurorit, i dyshuari pas intervistimit është dërguar në mbajtje.