0Shares

Nëse dëshironi ta theksoni pjesën e poshtme të trupit, ndërkaq me atë rast të mos dukeni vulgare, kemi zgjidhje të shkëlqyeshme!

Çka të vishni në mënyrë që me atë rast të dukeni moderne, joshëse dhe urbane? Ne i kemi përgjigjet! – transmeton Telegrafi.

Kur të zgjidhni pjesët e veshjeve për pjesën e poshtme të trupit, e dimë se çka mendoni: A do të duken mirë vithet e mia në këto rroba?

Ne po ju japim listën e disa rrobave në të cilat pjesa juaj e pasme do të duket jo vetëm mirë, por e përsosur, ndërkaq shumicën e tyre tashmë e keni në dollapët tuaj!

Xhinset me bel të lartë

@shortstoriesandskirts via @women_with_style ❣️shopping link in bio

A post shared by Biggest Fashion Styles (@the_newyork_style) on Apr 11, 2017 at 9:09am PDT

Pantallonat e shkurtra

Fundi i hollë

Këpucët me taka të larta në kombinimin me pantallonat apo me xhinse të ngushta

@alexandralapp_ via @be__classy__

A post shared by Biggest Fashion Styles (@the_newyork_style) on Apr 12, 2017 at 8:35am PDT

Kombinezon i shkurtër

@caro_e_ via @all_style_stories_ ❣️shopping link in bio

A post shared by Biggest Fashion Styles (@the_newyork_style) on Apr 12, 2017 at 10:16pm PDT

Pantallona lëkure

@mi__leenaa ‼️

A post shared by Biggest Fashion Styles (@the_newyork_style) on Feb 9, 2017 at 8:39am PST

Pantallona të ngushta me dyzen ushtarak

@modatutkusu via @london_style_calling

A post shared by Biggest Fashion Styles (@the_newyork_style) on Feb 10, 2017 at 12:53pm PST

/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)