0Shares

Edhe punonjësit e Facebook besojnë se Mark Zuckerberg është gabim në lidhje me përditësimet që bëhen në News Feed.

Një grup i të punësuarve të Facebook janë duke u organizuar si një “task force” për të kontestuar përfshirjen e rrjetit social me përhapjen e lajmeve të rreme në prag të zgjedhjeve, thuhet sipas BuzzFeed.

Grupi thuhet se nuk pajtohet me deklaratat publike të Zuckerberg për çështjen e lajmeve të pavërteta dhe ka në plan për të sugjeruar ndryshime që rrjeti social mund të bëjë për të përmirësuar përmbajtjen në News Feed.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)