Moti
Horoskopi
Peshqit
Peshqit 25 July - 2017
Horoskopi Ditor 16 July - 2017
 • Puna

  Mosmarrëveshje në punë  

 • Shendeti

  Jeni në formë të mirë  

 • Dashuria

  Nuk keni raporte të mira

Horoskopi Mujor July
 • Puna

  Kur udhëhiqeni nga idetë e mira, dini të silleni në mënyrë shumë ambicioze ndaj rrethit tuaj, mirëpo në situata të caktuara mund të jeni edhe të pasigurt. Keni dëshirë që të arrini suksese të mira dhe po kërkoni një ekip bashkëpunëtorësh me ide të ngjashme. Angazhimi në drejtime të ndryshme po lë përshtypje të mirë, mirëpo vetën në disa kufij. Përpiquni të jeni mirë i informuar për të gjitha kombinimet profesionale, në këtë kuptim verifikoni të gjitha kriteret e rëndësishme, të cilat ndikojnë në bashkëpunimin afarist. Me kujdes mendoni rreth ofertave të reja dhe vendimeve të rëndësishme që do t’i merrni në karrierën tuaj. Ju është e domosdoshme përkrahja e dikujt, në mënyrë që të realizoni qëllimet tuaja afariste dhe financiare, mirëpo në të shumtën e rasteve bashkëpunëtorët mbështeten në vullnetin tuaj të mirë. Bazohuni në “logjikën e shëndoshë” dhe në përkrahjen të cilën e merrni nga bashkëpunëtorët e verifikuar. Nga fundi i muajit pranojeni ofertën e cila nënkupton zgjerim partneriteti dhe investime të përbashkëta.

 • Shendeti

  Nuk keni arsye të brengoseni, gjendja shëndetësore ju është e mirë.

 • Dashuria

  Në hove të herëpashershme të inspirimeve të mëdha po silleni me shumë entuziazëm dhe po bëni jetë aktive shoqërore, shpesh po gjendeni në rrethana që të realizoni kontakte të reja dhe të pazakonshme. Megjithatë, interesimi juaj emocional për një person të caktuar nuk është afatgjatë. Nuk dëshironi të lidheni emocionalisht dhe të bëni justifikime të ndryshme, vetëm e vetëm që të arsyetoni humorin dhe sjelljen tuaj të çuditshme. Nuk ka nevojë t’i shmangeni lidhjes emocionale, por as përgjegjësive. Jeni të vetëdijshëm që po gjendeni para shikimeve kureshtare dhe po i dalloni sinjalet emocionale, lirisht përgjigjuni sfidave të ndryshme. Kënaqësia e cila rezulton nga lidhja dashurore paraqet lumturinë tuaj intime dhe ndikon pozitivisht në vetëbesimin tuaj.

Horoskopi Vjetor 2017
 • Puna

  Ju kanë ndodhur ndryshime pozitive në qëndrimin ndaj jetës, por edhe ndaj obligimeve. Keni nevojë që të tregoni aftësitë tuaja në punë, si nëpërmjet aktiviteteve ashtu edhe nëpërmjet mënyrës me të cilën silleni ndaj mjedisit të punës. Keni zgjedhur kohën e duhur për ndryshime të këtilla. Situata është shumë e volitshme. Jeni të kënaqur, sepse e dini dhe e ndieni saktë se në çfarë mënyre do të arrini sukses. Mos provoni të mbroheni për asgjë që keni bërë, por me lehtësi merrni pjesë në punë ekipore. Do të keni më shumë përkrahje seç keni pasur zakonisht.

 • Shendeti

  Gjendja juaj shëndetësore do të jetë e ndryshueshme. Kujdesuni më shumë për veten.

 • Dashuria

  Nëse nuk keni lidhje dashurie, ju nevojitet një shoqëri e pazakonshme. Nëse ndonjë person tregon interesim për ju, mos e mbiçmoni veten, bëhuni më real, në mënyrë që të mos refuzoheni dhe të mos përjetoni pakënaqësi. Më shumë ju përshtatet personi më i ri se ju… Dorëzojuni kënaqësive dhe spontanisht do të krijoni kontakte dhe njohje të reja. Gjatë bisedave, mos i mbroni me kokëfortësi qëndrimet tuaja, sepse shumë shpejtë munda ta shihni veten të vetmuar. Përpiquni që me atë person të kaloni çaste të bukura, ndërkaq bisedat më serioze lërini për një kohë tjetër. Vetëm kështu mund ta bëni për vete, sepse keni shumë talent për të joshur gjininë e kundërt.