Moti
Horoskopi
Peshorja
Peshorja 26 February - 2017
Horoskopi Ditor 26 February - 2017
 • Puna

  Pozitën e liderit ua leni të tjerëve  

 • Shendeti

  Humbni energji  

 • Dashuria

  Përshtateni shpejtë në situatën e re

Horoskopi Javor 20 February - 26 February
 • Puna

  Fokusoni energjinë tuaj në drejtim të duhur këtë javë. Zemërimi do t’u kaplojë nëse prisni ndihmë nga të tjerët. Udhëtimet apo projektet familjare duhet të jenë në mendjen tuaj. Puna e mundimshme do të sjell shpërblime. Duhet të qartësoni qëllimet tuaja dhe zbuloni se çfarë pritet nga ju.

 • Shendeti

  Bëni mirë të mendoni të nisni një dietë.

 • Dashuria

  Nuk do të keni shqetësime të mëdha në këtë javë. Në fundjavë do ta keni një takim që ndoshta do të ju ngjall dëshirën për kënaqësi.

Horoskopi Mujor February
 • Puna

  Situata aktuale financiare do t’ju imponojë të krijoni ide të reja, të cilat do të mund t’ju sjellin fitime më të mira. Ndryshoni diçka në aktivitetet tuaja afariste, posaçërisht nëse merreni me punë private. Atë që e keni provuar më herët e që nuk ju ka sjellë rezultate, mos e provoni as tani. Shumica e pjesëtarëve të kësaj shenje janë të brengosur për ardhmërinë e tyre, kur është fjala për situatën financiare. Nga natyra jeni luftëtar i madh, andaj edhe duhet të keni më shumë besim tek vetja. Pikërisht situatat e këtilla ju detyrojnë të ndërmerrni aktivitete të reja, të cilat ju premtojnë përmirësim të situatës financiare. Miqtë do të jenë ata që do t’ju përkrahin pa rezervë.

 • Shendeti

  Vetëm nëse e teproni me ushqimin, mund të keni telashe me shëndetin.

 • Dashuria

  Një njohje e re e cila do t’ju ndodhë nëpërmjet një miku, mund t’ju sjellë shumë kënaqësi, vikende të bukura… Por shumë shpejt ka mundësi që të bëni plane për një udhëtim të përbashkët apo për të shkuar në një piknik të shkurtër. Një njeri i dashur do t’ju vijë nga bota e jashtme apo nga një qytet tjetër. Nga miqësia shumë shpejt do të kalohet në lidhje emocionale. Një njeri i cili ka qëndrime tepër tradicionale do të mund përpiqet t’ju imponojë qëndrimet e veta mbi jetën dhe dashurinë. Lidhja e tillë nuk ju rekomandohet këtë javë. Inatet reciproke rrezikojnë marrëdhëniet në çift.

Horoskopi Vjetor 2017
 • Puna

  Do të shihni që nga vetëdështimi nuk ka kurrfarë dobie dhe me paraqitje të vetëbesueshme do të filloni të arrini pikë pozitive tek eprorët. Shkurti është i përshtatshëm për bisedë me eprorin për ngritje page. Edhe pse prezantimi i aftësive vetjake dhe i shërbimeve të cilat i ofron kompania juaj do t’ju shkojnë për dore në pjesën më të madhe të vitit, maji do t’ju sjellë rezultatet më të mira. Në prill dhe në gusht mendoni dy herë para se të merrni çdo vendim.

 • Shendeti

  Jeni plot energji, në mars do të filloni të ndieni lodhje dhe do t’u ekspozoheni sëmundjeve, andaj filloni me detoksifikim dhe kurë. Marrja me sport do t’ju bëjë mirë tërë vitin, aq më tepër që do të shpenzoni tepricën e kalorive të futura në organizëm, të cilat në qershor rrezikojnë linjën tuaj trupore. Shmangni pijet e gazuara, ëmbëlsirat dhe ushqimin e shpejtë.

 • Dashuria

  Beqarët dhe beqaret kanë arsye për kënaqësi, sepse para tyre është viti i fillimeve të reja. Në shënjestrën e Amorit do të gjenden posaçërisht në mars dhe prill, mirëpo mos lejoni që për shkak të zgjimit të papritur t’ju kaplojë ndjenja e tremës. Armatosuni me vetëbesim dhe filloni pushtimet, suksesi nuk do t’ju mungojë. Ju mungojnë në lidhje romantika dhe eksitimi, përpiquni t’i fusni në lidhje vetë dhe që në qershor ju pret rilindja dashurore.