Moti
Horoskopi
Gaforrja
Gaforrja 25 July - 2017
Horoskopi Ditor 16 July - 2017
 • Puna

  Jeni aktiv në aspektin intelektual  

 • Shendeti

  Probleme nervore  

 • Dashuria

  Probleme në lidhje

Horoskopi Mujor July
 • Puna

  Jeni person që përpilon dhe respekton listën e prioriteteve dhe jeni shumë energjikë në momente të duhura. Dini t’ua impononi qëndrimet bashkëpunëtorëve tuaj. Shpesh ndërmerrni rol aktiv me rastin e marrjes së vendimeve të rëndësishme mbi qëllimet parësore apo lidhur me investimet financiare. Përpiquni t’i përfundoni sa më shumë obligimet deri nga fundi i javës së tretë të korrikut. Mos lejoni që dikush t’ju kundërshtojë apo t’ju pengojë në realizimin e qëllimeve tuaja. Është koha që t’i nxirrni në pah frymën praktike dhe aftësinë e veprimit efikas. Është me rëndësi që me sukses po u përshtateni kërkesave dhe kushteve të reja të afarizmit. Efikasiteti në kontaktet afariste është atuja juaj kryesore. Kushtoni kujdes situatës aktuale, në të cilën mund të avanconi pozitën tuaj afariste dhe shoqërore. Mendoni edhe për mënyrën e re të afarizmit, perfeksionimit në drejtime të ndryshme dhe zgjeroni lidhjet tuaja me bashkëpunëtorët.

 • Shendeti

  Nuk është edhe aq i mirë. Qëndrimi në natyrë dhe në ajër të pastër do t’ju bëjë mirë.

 • Dashuria

  Gjithnjë e më shpesh po e ndieni frymën romantike në gjendjen tuaj shpirtërore dhe keni nevojë të madhe që lidhja juaj dashurore të jetë sa më e harmonishme. Kënaquni me gjëra të bukura dhe lejoni vetes që të përjetoni entuziazëm emocional, sepse çdo gjë që është e bukur mund t’ju bëjë më inspirues dhe më të magjishëm. Ju duhet vetëm të ndërmerrni iniciativën dhe t’i bashkoheni partnerit apo personit i cili ju pëlqen. Nëse jeni person i ri apo i lirë, ju presin takime të shumta dhe aventura dashurore të pazakonshme në të cilat do të kënaqeni shumë. Është me rëndësi që të jeni më shumë aktiv dhe t’u përgjigjeni pozitivisht ftesave të cilat do t’ju vijnë nga të gjitha anët. Nëse jeni në lidhje të përhershme, do të kënaqeni me ngjarjet e reja të cilat do t’ju sjellin harmoni në dashuri dhe do ta bëni personin e dashur të lumtur. Romanca dashurore është kënaqësi e magjishme, mirëpo pa sinqeritet ajo humbë vlerën dhe kuptimin e vet.

Horoskopi Vjetor 2017
 • Puna

  Për shkak të shtimit të vëllimit të detyrave në vendin e punës do të keni pak kohë për pushim, ndërkaq situata financiare do të mund t’ju detyrojë të kërkoni punë plotësuese. Në shkurt, në planin profesional janë të mundshme ndryshime të mëdha madje ka gjasa që të ndërroni kompaninë apo të shkoni të punoni në botën e jashtme. Nuk do ta keni përherë të lehtë, mirëpo zelli dhe angazhimi juaj më në fund do të shpërblehen.

 • Shendeti

  Menjëherë pas kremtes, organizmi do t’ju sinjalizojë që për të duhet të kini më shumë kujdes. Ushqimi i pashëndetshëm dhe mënyra e jetesës do t’jua dobësojë imunitetin, ndërsa pasojat do të filloni t’i ndieni që në muajin prill. Nëse ndieni çfarëdo vështirësi në frymëmarrje, në qershor gjithsesi shkoni në kontroll te mjeku, ndërkaq në shtator bëni një kontroll sistematik.

 • Dashuria

  Sinqeriteti dhe besimi i ndërsjellë do të jenë parakusht i marrëdhënieve të harmonishme me partnerin. Gjërat të cilat i keni heshtur do të fillojnë të dalin në sipërfaqe që në janar dhe do të sjellin deri te sqarimi i çështjeve të rëndësishme, por për të qenë i kënaqur me rezultatin duhet të zbuloni se çfarë në të vërtetë dëshironi, madje qartë t’i bëni me dije. Nëse është për t’u besuar atyre, beqarët dhe beqaret deri në gjysmën e tetorit do të binden që surprizat janë gjithsesi të mundshme.