Moti
Horoskopi
Demi
Demi 26 February - 2017
Horoskopi Ditor 26 February - 2017
 • Puna

  Ndiqeni vullnetin tuaj  

 • Shendeti

  Pa probleme  

 • Dashuria

  Pranoni se keni gabuar

Horoskopi Javor 20 February - 26 February
 • Puna

  Një çështje financiare situata duket të jetë tërësisht në favorin tuaj. Në qoftë se punoni në një fushë krijuese, Jupiteri do t’ju vijë në ndihmë. Fundi i javës do të jetë rregullatori i problemeve tuaja.

 • Shendeti

  Keni ngarkesë fizike, andaj shfrytëzojeni kohën e lirë për rekreacion.

 • Dashuria

  Në qoftë se tashmë e keni një lidhje romantike, do të jeni në qendër të vëmendjes të partnerit tuaj dhe do të mund të merrni emocione të veçanta. Pak kujdes duhet të bëni në marrëdhënie me familjarët pasi debatet ju shoqërojnë.

Horoskopi Mujor February
 • Puna

  Nga mesi i muajit do të keni mundësi të ktheheni në realitet dhe të merreni me obligimet e përditshme. Informacione të reja të cilat do t’ju arrijnë, do të ndikojnë tek ju si një orë zgjimi. Nëse ju është caktuar vendi i ri i punës, për të cilin nuk jeni të interesuar, mos rezistoni – asgjë nuk mund të ndryshoni. Çfarëdo që do t’ju ndodhë në vendin e punës, nuk do të ndikojë keq në situatën tuaj financiare. Kjo për ju është një periudhë e përshtatshme për të shkuar në udhëtim zyrtar, i cili gjithsesi do të jetë i suksesshëm, si në planin afarist, ashtu edhe në atë financiar.

 • Shendeti

  Nga fillimi i muajit shumë lehtë do të mund të ftoheni, apo të fitoni ndonjë virus.

 • Dashuria

  Nëse do të keni rastin të shkoni në një udhëtim zyrtar, në ndonjë seminar apo në ndonjë takim afarist, do të lidheni me një person më të vjetër se ju. Mirëpo, edhe në vendin e punës, do të ketë mundësi që papritur të zgjoni ndonjë simpati. Ndërkaq,në vend publik do të mund të takoni një person që e keni njohur shumë më parë. Nga shumë arsye kjo lidhje ju ka mbetur e paplotësuar. Rrethanat e reja për ju janë të volitshme, kështu që do të përtërini lidhjen emocionale. Takimi me një person të shenjës së Gaforres do t’jua ndryshojë rrënjësisht jetën. Nëse tashmë jeni në lidhje dashurie apo i martuar, lejoni partnerin që t’i shfaqë vërejtjet e veta. Mos e ndërprisni

Horoskopi Vjetor 2017
 • Puna

  Aftësia e përshtatjes me situatat e papritura do të tregohet vendimtare për realizmin e ambicieve tuaja, bash si edhe krijimi i njohjeve të reja profesionale të cilat do t’ju sjellin rast të shkëlqyeshëm për avancim. Dëshironi t’i shmangni problemet në vendin e punës, në vend që eprorëve t’u tregoni gabimet e tyre, të cilat jo rrallë do t’i vëreni, shpjegojani në mënyrë diplomatike që ekziston mënyra më e mirë.

 • Shendeti

  Energjia nuk do t’ju mungojë, mirëpo me rastin marrjes me sporte dimërore kushtoni kujdes nyjave. Ambienti i këndshëm dhe aktivitetet relaksuese në prill do t’ju eliminojnë stresin dhe vështirësitë, ndërsa në prill dhe tetor praktikoni shprehi më të shëndetshme ushqimore. Hani ushqim cilësor dhe me rregull, mirëpo me maturi dhe shmangi banketet e mbrëmjeve.  

 • Dashuria

  Tregimi i shpeshtë i ndjenjave dhe marrja e përbashkët me aktivitete të reja do t’ju rilindë lidhjen dashurore dhe do t’ju ndihmojë në kapërcimin e krizës, ka mundësi nga shkurti deri në prill. Dalja nga rrethi i zakonshëm i të njohurve, vizita ngjarjeve të cilat u interesojnë beqarët dhe beqaret do t’i lidhin me personat me prirje të ngjashme. Nëse tregojnë iniciativë, personin që u pëlqen posaçërisht do të kenë rastin ta bëjnë për vete në muajin gusht. Vjeshta shumicës do t’u sjellë lajme të reja.