Moti
Horoskopi
Dashi
Dashi 25 July - 2017
Horoskopi Ditor 16 July - 2017
 • Puna

  Probleme financiare  

 • Shendeti

  Lehtë mund të sëmureni  

 • Dashuria

  Mundohuni të gjeni gjuhë të përbashkët

Horoskopi Mujor July
 • Puna

  Dini të silleni në mënyrë të shkëlqyeshme. Në harmoni me afinitetet tuaja profesionale shpeshherë  do të gjendeni në qendër të ngjarjeve kryesore afariste. Ruajeni qetësinë shpirtërore, në mënyrë që t’u përgjigjeni drejt dilemave të ndryshme, të cilat po ju përcjellin në skenën afariste apo në takimet me bashkëpunëtorët. Me vullnet të mirë dhe me një angazhim më të madh do të arrini të imponoheni para bashkëpunëtorëve apo para disa situatave të rëndësishme. Nga mesi i korrikut është mirë që t’i përfundoni obligimet tuaja të rregullta apo t’i ktheni disa borxhe. Nga fundi i muajit kini kujdes për stilin tuaj afarist apo për mënyrën e të shprehurit. Shumicën e qëllimeve afariste mund t’i realizoni falë vlerësimit të mirë dhe bashkëpunimit të suksesshëm. Zgjeroni kontaktet tuaja në drejtime të ndryshme.

 • Shendeti

  Ka rrezik t’ju shfaqen telashe të ndryshme, duke filluar nga gjëndrat deri te venat.

 • Dashuria

  Jeni në një situatë të shkëlqyeshme që të realizoni harmoninë e jetës së përbashkët me personin e dashur. Për fat të mirë, stili juaj në dashuri po ndikon në mënyrë shumë sfiduese apo nxitëse te partneri. Keni rastin të dëgjoni komente pozitive për pamjen dhe sjelljen tuaj, ju bën të ndiheni mirë kujdesi dhe përkrahja e personit të dashur. Personit i cili po ju pëlqen, qartë po i bëni me dije që ju preferoni marrëdhënie të harmonishme, romancë të bujshme dashurore apo lidhje të zjarrtë. Nëse jeni person i ri apo i lirë, do ta dëshironi një romancë të re dashurore. Kënaquni me sfidat e reja dashurore, por duhet të jeni mjaft të sinqertë në shfaqjen e ndjenjave tuaja. Fati në dashuri është i arritshëm, vetën kur gjendeni bashkë me personin i cili u përshtatet shijes dhe afiniteteve tuaja.

Horoskopi Vjetor 2017
 • Puna

  Rezultatet e angazhimeve bëhen më të dukshme që në muajin shkurt. Përgjegjësia dhe risitë ju sjellin përkrahje të eprorëve, por edhe xhelozi të kolegëve, prandaj kujdes kujt do t’i besoni. Nuk jeni të kënaqur me vendin e punës, do t’ju ofrohen raste të shumta për ndryshim, mirëpo deri në verë kujdes nga vendimet e pamatura. Zhvillimi i rrjetit të kontakteve dhe puna në arsimimin vetjak do t’ju shpaguhet shumëfish.

 • Shendeti

  Ritmi i ashpër i jetës që në mars do të fillojë të marrë haraçin, andaj kujdesuni se çfarë fusni në organizëm. Flini më shumë gjumë, praktikoni teknikën e re të relaksimit dhe qëndroni më shpesh në natyrë. Aktivitetet e domosdoshme fizike shmangni deri në gusht, dhe vetëm atëherë jepni vetes relaksim. Në tetor kujdes nga infeksionet e organeve gjenitale.

 • Dashuria

  Jeta dinamike shoqërore beqarëve dhe beqareve u sjell njohjet premtuese. Edhe pse deri në verë do të jeni më të gatshëm për flirt sesa për lidhje serioze, do të ankoheni për veprimin e gabueshëm, në muajin gusht do të keni rastin e ri. Mungesa e ndërgjegjes për të vepruar në bashkësi dhe për marrëdhëniet ekzistuese do të jenë pengesë, posaçërisht nga shkurti deri në prill. Nëse jeni të gatshëm që fjalën “Unë” ta zëvendësoni me “Ne”, në vjeshtë do të keni arsye më shumë për kënaqësi.