Moti
Horoskopi
Bricjapi
Bricjapi 25 July - 2017
Horoskopi Ditor 16 July - 2017
 • Puna

  Nuk jeni vetvetja  

 • Shendeti

  Po bëheni agresiv  

 • Dashuria

  Zënkë e panevojshme

Horoskopi Mujor July
 • Puna

  Aktivisht po i ndiqni ngjarjet e reja dhe po keni kritere të qarta. Keni dëshirë që ta avanconi karrierën tuaj, mirëpo dinamika afariste ju shkakton probleme të reja në marrëdhëniet me bashkëpunëtorët. Strategjia, të cilën po e aplikoni, më në fund do t’ju sjellë rezultate pozitive, kryesisht në planin financiar dhe në planin e perfeksionimit personal. Ju mbetet vetëm të avanconi pozitën dhe popullaritetin tuaj në rrethin afarist. Nuk ka nevojë t’i ashpërsoni marrëdhëniet me disa bashkëpunëtorë apo të filloni marrëdhënie rivaliteti. Koha do të tregojë që do të keni zgjidhje më të mira afariste, si dhe mënyrë më efektive për zbatimin e interesave të përbashkëta. Kjo periudhë për ju është e volitshme për paraqitje publike apo për testimin dhe verifikimin e dijeve praktike dhe aftësive profesionale.

 • Shendeti

  Gjendja shëndetësore është duke u përmirësuar shumë shpejt. Megjithatë, jeni  tepër nervoz, sepse “kokën tuaj të krisur” mendon ashtu. Keni nevojë për një pushim të mirë.

 • Dashuria

  Jeni shumë i entuziazmuar dhe po dëshironi që “mozaikun tuaj dashuror” ta krijoni pothuajse në një pamje ideale. Ngjarjet e reja emocionale po fusin një shqetësim të lehtë në humorin tuaj. Një person te ju po zgjon “mendime të magjishme” apo një valë të ndjenjave të ngrohta. Kënaqësitë e vogla janë rruga drejt lumturisë së madhe, mirëpo vetëm me gërshetim të përbashkët të mendimeve dhe të ndjenjave. Është mirë që të bisedoni sinqerisht me personin tuaj të dashur apo haptazi t’i rishqyrtoni planet e përbashkëta. Në dashuri nuk është mirë të luhet “roli i gabuar”, duke u mashtruar se është e mundshme të mbroheni nga zhgënjimi emocional. Fatmirësisht, “ëndrrat tuaja”  dashurore dhe planet janë të mundshme të realizohen.

Horoskopi Vjetor 2017
 • Puna

  Për shkak të punës jashtë orarit, në shkurt do të lini pas dore jetën private, mirëpo fitimet e mira do t’ju bindin që nuk jeni sakrifikuar kot. Nëse hetoni që në vendin aktual të punës po stagnoni dhe nuk po ju jepet shansi për avancim, mos lejoni që arsyet sentimentale t’ju detyrojnë që në maj të refuzoni ofertën për punë të re dhe më të mirë në të cilën do të keni raste më të mëdha që t’i shfaqni potencialet tuaja. Tetori ju sjell avancime

 • Shendeti

  Plogështia të cilën e hetoni në shkurt, do të jetë pasojë e mungesës së lëvizjes dhe ushqimit të rëndë. Regjistrohuni në ndonjë klub sportiv dhe filloni të hani më shumë pemë dhe perime. Çajet nga bimët shëruese në mars do t’ju eliminojnë simptomat e para të ftohjes, ndërsa në tetor do t’ju ndihmojnë të përmirësoni shëndetin e veshkave dhe të mëlçisë. Gjatë asaj kohe patjetër shmangni alkoolin.

 • Dashuria

  Marrëdhëniet në lidhjen tuaj në pjesën e parë të vitit do të jenë stabile, edhe pse për shkak të obligimeve do ta lini pas dore personin e dashur. Kur në mars t’ju bindë që duhet t’i tregoni kujdesin e merituar, do të filloni ta kuptoni që vërtet është ashtu dhe në qershor do t’i bëni me dije se sa shumë e dashuroni. Beqarët dhe beqaret, të cilët lakmojnë për përqafime të ngrohta, më së voni deri në nëntor do ta kuptojnë që tashmë një kohë aq gjatë po i ofrohet dikush nga rrethi i miqve.