Moti
Horoskopi
Binjakët
Binjakët 26 February - 2017
Horoskopi Ditor 26 February - 2017
 • Puna

  Përmirësim i situatës financiare  

 • Shendeti

  Kujdes nga infeksionet urinare  

 • Dashuria

  Keni arritur kulmin e dashurisë

Horoskopi Javor 20 February - 26 February
 • Puna

  Në mjedisin tuaj profesional nuk do të jeni tërësisht të favorizuar në marrëdhënie me  kolegët. Një problem disi i ndërlikuar do të lindë përsa i përket ekonomisë tuaj, por që do të mund ta zgjidhni brenda një kohe të shkurtër.

 • Shendeti

  Sikur keni harruar thënien mendja e shëndoshë në trup të shëndoshë.

 • Dashuria

  Sapo Hëna të hyjë tek peshorja, do të shikoni se gjendja juaj emocionale dhe sentimentale do të jetë në formën e saj më të mirë. Do të jetë fillimjava një periudhë më e favorshme për fillimin e një lidhje të re.

Horoskopi Mujor February
 • Puna

  Që nga mesi i muajit do të bindeni që kot jeni brengosur rreth disa ngjarjeve në vendin e punës. Në njëfarë mënyre po ju shoqërojnë rrethana të planifikuara pozitive. Ajo që ju është dukur jo e mirë në momentin e parë, do të jetë e volitshme për ardhmërinë tuaj. Vetëm nuk bën të përfshiheni në konflikte. Tani po e shihni se e keni tepruar me shpenzimin e të hollave gjatë dhjetë ditëve të kaluara. Nga mesi i muajit do t’ju vijnë disa fitime financiare, të cilat do t’ju jenë të mirëseardhura. Ndërkaq, gjatë ditëve të ardhshme do të merrni të holla edhe nga prindërit. Gradualisht situatën financiare do ta stabilizoni.

 • Shendeti

  Gjendja juaj shpirtërore është e ndryshueshme. Është e mundshme pagjumësia nga fillimi i këtij muaji.

 • Dashuria

  Ditët e para të muajit do t’ju mundësojnë njohje të reja në vende publike apo në ndonjë festë. Një person i rrethit tuaj ku jetoni, me të cilin keni pasur mosmarrëveshje, madje edhe një formë armiqësie, do të mund t’ju bëjë për vete në një mënyrë shumë origjinale. Nëse para pak kohësh keni ndërprerë lidhjen apo jeni ndarë nga personi i dashur, tani sapo jeni duke hyrë në një periudhë e cila ju ofron diçka të re dhe stabile. Butësia dhe romantika do të jenë aktuale.

Horoskopi Vjetor 2017
 • Puna

  Në detyrat të cilat kërkojnë kreativitet dhe paraqitje në publik do të arrini rezultate të shkëlqyeshme, por do t’u bëjë mirë edhe të gjithëve të cilët vendosin t’i materializojnë pasionet vetjake. Nëse mendoni për ndërrimin e vendit të punës, mos merrni vendime me nguti dhe informohuni mirë për punëdhënësin e ardhshëm. Me siguri do të zbuloni që ajo që ju ka dukur ideale, në realitet nuk është ashtu. Kujdes me marrëdhëniet me bashkëpunëtorët.

 • Shendeti

  Në pjesën më të madhe e vitit do të keni tepricë energjie, pra është momenti i mirë që të kujdeseni për formën trupore. Në shkurt do të keni motivim të mjaftueshëm të bëni ushtrime fizike, gjë që do të shprehet në mënyrë të përshtatshme në gjendjen tuaj të përgjithshme. Deri në tetor do të shmangni me sukses vështirësitë, mirëpo deri atëherë shprehitë e pashëndetshme do të fillojnë të marrin haraç.  

 • Dashuria

  Akoma nuk e keni gjetur shpirtin binjak, po arrin koha për të njohur më shumë kandidatë potencialë. Deri në verë do të jeni të prirë për flirt me disa persona, mirëpo gushtin do të prisni në përqafim të personit të vërtetë. Mirëkuptimi i dyanshëm do të forcojë hallkat të cilat lidhin partnerët në lidhje të gjata, ndërkaq tetori do t’ju sjellë përtëritje afshi. Në marrëdhëniet në të cilat tashmë një kohë të gjatë po mbizotëron pakënaqësia – deri në fund të vitit do t’i përfundojë, do të ndiheni më të çliruar.