Moti
Horoskopi
Akrepi
Akrepi 26 February - 2017
Horoskopi Ditor 26 February - 2017
 • Puna

  Shfrytëzoni mendimet e përgjithshme  

 • Shendeti

  Mendimet tuaja ndikojnë në shëndet  

 • Dashuria

  Iu kushtoni rëndësi detajeve

Horoskopi Javor 20 February - 26 February
 • Puna

  Duhet të bëni një diskutim të gjatë në mënyrë që të qartësoni situatën. Përkujdesuni që të shikoni me vëmendje të gjitha dokumentet para se të vendosni të nënshkruani ndonjë marrëveshje. Ndriçoni qëndrimin tuaj serioz. Bëni disa ndryshime në vendin ku jetoni.

 • Shendeti

  Ndoshta jeni viktimë e një mekanizmi psikologjik që shkakton shqetësim dhe nervozizëm.

 • Dashuria

  Nuk do të keni vullnet as potencë në këtë javë, sidomos në fillimin e saj. Në fundjavë situata do të përmirësohet.

Horoskopi Mujor February
 • Puna

  Disa ngjarje në familje tek ju do të zgjojnë dëshirën e madhe për të treguar suksese sa më të mëdha në planin afarist. Atë të qëllim që ia keni vënë vetes, jeni të gatshëm me kokëfortësi ta zbatoni dhe me asnjë çmim nuk do të hiqni dorë. Një këshillë që do t’jua japë një person të cilin e çmoni shumë, do t’ju shërbejë si trampolinë. Sa i përket situatës financiare, këtë muaj nuk do të duhej të keni probleme. Që në ditët e para do të keni suksese financiare. Para do të fitoni edhe nëpërmjet personave tuaj të dashur.

 • Shendeti

  Është koha e fundit që të hiqni dorë nga duhani dhe shprehitë e tjera të këqija.

 • Dashuria

  Në pjesën e parë të muajit nuk do të keni vullnet të dilni e të shoqëroheni. Nëse personi i dashur megjithatë ju kërkon që të dilni për t’u argëtuar, do të përjetoni diçka interesante dhe shumë të veçantë. Në të njëjtën shoqëri do të jetë edhe një person i cili sapo ka arritur nga bota e jashtme. Ai është person i cili merret me talentin e vet. Vetë paraqitja e tij është shumë domethënëse dhe e veçantë, ndërkaq personi juaj i dashur sillet nga pak në mënyrë sekrete dhe enigmatike. Ky muaj do të jetë i qetë vetëm për ata të cilët janë të martuar apo në lidhje dashurore.

Horoskopi Vjetor 2017
 • Puna

  Rritja e obligimeve në shkurt nga ju do të kërkojë zell, organizim dhe profesionalizëm. Kur të tregoheni që keni aftësi për të gjitha detyrat e rëndësishme dhe kur asgjë të mos ju duket e vështirë, rezultatet nuk do të mungojnë andaj do të jeni të shpërblyer në mënyrë adekuate për angazhimet në punë. Sjellja e mirë me eprorët dhe bashkëpunëtorët do t’ju shtojë shanset për avancim të mëtutjeshëm, ndërkaq nëntori do t’ju sjellë ofertën të cilën nuk do të mund ta refuzoni.

 • Shendeti

  Pos aktivitetit fizik, do t’ju përshtatet edhe aktiviteti i shtuar mendor, ndërkaq mprehtësia e mendjes me detyra enigmatike në qershor do t’ju ndihmojë të përmirësoni përqendrimin e dobësuar. Nga tetori deri në dhjetor kujdes me nyjat, ndërsa dhembjet e shpinës zgjidhni me gjimnastikë mëngjesi dhe me shtrirje të shpeshta pranë tavolinës së punës.

 • Dashuria

  Me fillimin e vitit beqarët dhe beqaret nuk do të kenë nevojë që në praninë e ndokujt të ndiejnë “dridhje në stomak”. Kur në qershor të bindeni për realitetin, do të shihni që personi përkatës nuk është ideal, mirëpo duhet të kujtohen që të tillë nuk janë as ata vetë dhe se duhet pyetur në është e krijuar bash për ta. Përgjigjja pozitive paralajmëron verë shumë të zjarrtë. Komunikimi i hapur me partnerin dhe gatishmëria për kompromise personave që janë në lidhje do t’u ndihmojë që të ripërtërijnë lidhjen.