0Shares

Google ka lëshuar një përditësim të ri për aplikacionin e mesazheve Allo, duke shtuar disa tipare të këndshme dhe praktike për të parandaluar largimin e përdoruesve nga platforma.

Një prej tipareve është pulla e re për Assistant. Më parë, është dashur të shkruhej @google për të bërë një kërkim, gjë që ishte e pavolitshme. Tani, vetëm mund të shtypni pullën e asistentit dhe të filloni të kërkoni.

Shtesa tjetër është kërkimi i GID. Shtypni pullën afër Assistant dhe rrëshqitni në të djathtë për të shkuar te kërkimi i GIF.

Për fund, emotikonet e zakonshme janë bërë të lëvizshme. Kështu, kur përdorni njërën prej tyre ato do të fillojnë të lëvizin dhe nuk do të jenë statike si më parë.

Versioni i përditësuar i aplikacionit është prezantuar për Android dhe së shpejti do të vijë edhe në iOS.

Të Ngjajshme

Portali Telegrafi ka kënaqësinë t'u ofrojë forum të lirë për komente dhe diskutim. Fyerjet dhe përdorimi i fjalëve banale, do të pasoj me përjashtim të menjëhershëm nga komentimi. Ju lutem lexoni rregullat këtu.

Shfaq Komentet (0)