0Shares

Google ka shtuar një sektor të ri në aplikacionin e kërkimit. I quajtur Personal, sektori tregon rezultate të personalizuara të kërkimeve nga shërbimet e tjera të Google ku përdoruesi është abonuar, përfshirë Gmail, Google Calendar dhe Google+.

Duke përdorur tiparin, mund të kërkoni emailet dhe fotot e ndryshme (të ruajtura në fotot e Google). Dhe siç mund ta shihni, rezultatet janë private, përveç nëse i bëni ato publike.

Funksionaliteti është i mundshëm për klientët desktop dhe mobil. Nëse sektori Personal nuk shfaqet menjëherë, mund të provoni ta gjeni në menunë ‘More’.

Të Ngjajshme

Portali Telegrafi ka kënaqësinë t'u ofrojë forum të lirë për komente dhe diskutim. Fyerjet dhe përdorimi i fjalëve banale, do të pasoj me përjashtim të menjëhershëm nga komentimi. Ju lutem lexoni rregullat këtu.

Shfaq Komentet (0)