0Shares

Shërbimi më i famshëm i hartave në botë, Google Maps, ka përfshirë edhe Kosovën si shtet të veçantë.

E plotësuar: Pas hulumtimit të mëtejshëm ne gjithashtu e kemi vërejtur se kërkimi i hartës së Kosovës në Google Maps shfaqet ndryshe, nëse nuk kërkohet direkt me emrin e Kosovës në versionin anglisht (Kosovo).

Na shkruani në komentet më poshtë, nëse vëreni ndonjë përditësim tjetër lidhur me prezencën e pavarur të Kosovës në Google apo Google Maps.

****

Kur përdoruesit e Google Maps e shkruajnë emrin “Kosovo”, në hartë paraqitet harta e shtetit tonë, e ndarë nga Serbia.
Tani, duhet të presim që në listën e shteteve të njohura ndërkombëtarisht të përfshihet edhe Kosova, posaçërisht online, ku ne deri para pak kohësh kemi “vuajtur” për njohje.

Të nderuar lexues të Telegrafi.com, ju lutemi na tregoni se në sa vende tjera shteti ynë është përfshirë në listën e shteteve, që të mund të raportojmë për ato, si dhe të kontribuojmë që vendi ynë të njihet sa më shumë, dhe nga sa më shumë organizata ndërkombëtare të cilat kanë rëndësi të veçantë, sikurse gjiganti i teknologjisë, Google. / Telegrafi /

Të Ngjajshme

Portali Telegrafi ka kënaqësinë t'u ofrojë forum të lirë për komente dhe diskutim. Fyerjet dhe përdorimi i fjalëve banale, do të pasoj me përjashtim të menjëhershëm nga komentimi. Ju lutem lexoni rregullat këtu.

Shfaq Komentet (0)