0Shares

Google është duke u kthyer në hapësirën e shërbimeve të bashkëpunimit mes ekipeve për të konkurruar drejtpërdrejt me Slack, Microsoft Teams, Workplace nga Facebook, dhe Cisco Spark me një shërbim të ri të quajtur Hangouts Chat.

Fillimisht shërbimi i Google është në dispozicion në një beta private, dhe ofron ‘dhoma’ private për biseda dhe integrime jo vetëm me produktet e tjera të G Suite, por edhe shërbime të palëve të treta.

Hangouts Chat është një shërbim falas që vjen si pjesë e G Suite tuaj dhe synon të ndihmojë Google të apelojë ndaj tregut të ndërmarrjeve dhe organizatave.

Të Ngjajshme

Portali Telegrafi ka kënaqësinë t'u ofrojë forum të lirë për komente dhe diskutim. Fyerjet dhe përdorimi i fjalëve banale, do të pasoj me përjashtim të menjëhershëm nga komentimi. Ju lutem lexoni rregullat këtu.

Shfaq Komentet (0)